vad ingår i våra hus

Våra hus tillverkas – till skillnad från många andra attefallsfabriker – i Sverige med svenska material. Som utrustning har vi valt bra grundmaterial så att du slipper känna att du tummar på kvalitet när du handlar av oss.

TAK

Våra hus levereras med takpapp som standard. Detta är en vanlig och hållbar lösning som håller i närmare 30 år. Det går även att välja plåt för den som önskar.

PANEL

Som standard levererar vi grundmålad ytterpanel – Liggande eller stående. Detta innebär att du som kund behöver måla huset inom 9 månader från leverans. Färdigmålat går självklart också att välja till för den som inte gillar att måla.

FÖNSTER OCH DÖRRAR

Vi har valt PVC-fönster och dörrar som standard i våra hus. Detta eftersom PVC är en bra lösning som är underhållsfri till skillnad från exempelvis träfönster som behöver behandlas och målas med jämna mellanrum. Våra fönster är 3-glas med bra U-värde.

KÖK

Vi köper in våra kök av IKEA. Som standard får du välja fritt bland ikeas laminatbänkskivor. Vi har satt ihop stilrena kombinationer för att underlätta för dig.